Sydney SuperSprint

Start/End Series Session Duration
8:45 am - 9:25 am Fanatec GT World Challenge Australia Practice 1 40 Mins
11:40 am - 12:20 pm Fanatec GT World Challenge Australia Practice 1 40 Minutes
2:05 pm - 2:15 pm Fanatec GT World Challenge Australia Qualifying 10 Mins
2:20 pm - 2:30 pm Fanatec GT World Challenge Australia Qualifying 10 Mins
Start/End Series Session Duration
2:55 pm - 3:55 pm Fanatec GT World Challenge Australia Race 1 60 Mins
Start/End Series Session Duration
10:35 am - 11:35 am Fanatec GT World Challenge Australia Race 2 60 Mins