Phillip Island Grand Prix Circuit

Start/End Series Session Duration
9:30 am - 9:50 am VHT S5000 Qualifying 20 mins
9:55 am - 10:05 am Supercheap Auto TCR Qualifying 1 10 mins
10:10 am - 10:20 am Supercheap Auto TCR Qualifying 2 10 mins
11:10 am - 11:35 am VHT S5000 Race 1 25 mins
12:20 pm - 1:20 pm GT World Challenge Race 1 60 mins
1:40 pm - 2:05 pm VHT S5000 Race 2 25 mins
2:25 pm - 2:55 pm Supercheap Auto TCR Race 1 30 mins
3:35 pm - 3:55 pm Trans Am Race 2 20 mins
Start/End Series Session Duration
11:10 am - 11:40 am Supercheap Auto TCR Race 2 30 mins
11:50 am - 12:50 am GT World Challenge Race 1 60 mins
1:00 pm - 1:25 pm Trans Am Race 3 25 mins
1:40 pm - 2:05 pm VHT S5000 Race 3 25 mins
2:25 pm - 2:55 pm Supercheap Auto TCR Race 3 30 mins
!-- SVG Corners -->